Gastronomiske inspirations kurser - 2011

2k’s kurser er for professionelle, der arbejder i kantiner. Vi har en lang tradition for at afholde kurser for kantinefolk. Vi har udvalgt en række dygtige instruktører, som alle har stor erfaring med kantiner. Alle deltagerne får kursusmapper med opskrifter og øvrigt kursusmateriale samt deltagerbeviser med sig hjem. Tag et afbræk fra hverdagen og forkæl dig selv med et inspirerende kursus.

Du kan få kursusprogrammet tilsendt ved at sende en email til 2k@2-k.dk

Hent hele kursusprogrammet i printvenlig version 



 

Stor smag i store gryder

Der sættes fuld fokus på de udfordringer mad i store portioner fører med sig, når velsmag, travlhed og madbudgetter skal gå op i en højere enhed.

Du får:

Form

Demonstration, smagninger & dialog

Instruktører

Ronny Isvik og Simon Phillipsen

Dato

Onsdag den 30.marts 2011 kl. 15.30 – 20.00

Pris

1.995,- ekskl.moms

 





Det er tilbehøret der gør det - 2

Det er med tilbehøret, at vi udtrykker rettens retning i form af nationalitet, smag, sæson og oplevelse.
Med tilbehøret i centrum får vi uendelige kombinations- og variationsmuligheder.

Du får:

Form

Oplæg, demonstration, smagsprøver og dialog på tværs.

Instruktører

Tine Kjøller Ipsen og Tina Lindberg Faurby

Datoer

Torsdag den 14.april 2011 eller torsdag den 17.november 2011 kl. 15.30 – 20.00

Pris

Kr. 1.995,- ekskl. Moms

 






”Et hav” af muligheder med meget mere fisk

Fisk er ved at vinde mere og mere indpas på kantinemenuen.
Vi holder gang i den gode udvikling med masser af inspiration til at brede variationsmulighederne ud både i det kolde og varme udbud.

Du får:

Instruktør

Christine Bille Nielsen

Form

Oplæg, demonstration, smagsprøver og dialog.

Dato

Tirsdag den 10.maj 2011 kl. 15.30 – 20.00

Pris

kr. 1.995,- ekskl. moms




Udtryk, virkemidler og anretning

Får I stillet jer selv spørgsmålene i en travl hverdag: ”Hvad vil I gerne have jeres mad signalerer og hvorfor gør vi det vi gør”? Hvis ikke så stiller vi spørgsmålene samtidig med, at vi kommer med bud på:


Form

Oplæg kombineret med demonstration, smagsprøver og erfaringsudveksling.

Instruktører

Christine Bille Nielsen og Tina Lindberg Faurby

Datoer

Tirsdag den 24.maj 2011 eller torsdag den 17.november 2011 kl. 15.30 – 20.00

Pris

Kr. 1.995,- ekskl. moms




Det kolde klassiske til det moderne klassiske/ 2

Få masser af inspiration til frokostbuffeten af Adam Aamann, som i medierne er blevet kaldt kongen af dansk smørrebrød.

Med udgangspunkt i de traditionelle danske frokostretter, fortolker vi nogle af de gode klassikere og kommer med delikate bud på opdaterede udgaver.

Du får:

Form

Demonstration, oplæg, smagsprøver og dialog

Instruktør

Adam Aamann-Christensen

Dato

Tirsdag den 6.september 2011 kl. 15.30 – 20.00

Pris

kr. 1.995,- ekskl. moms

 


 

Tapas, småretter og nipperier til hverdag og fest

I det travle kantinekøkken er der brug for retter, som har flere anvendelsesmuligheder – især når møder og receptioner skal passes ind.

Du får:

Form

Demonstration, smagsprøver og dialog

Instruktører

Sonja Bock & Tine Kjøller Ipsen

Dato

Tirsdag den 11.oktober 2011 kl. 15.30 – 20.00

Pris

kr. 2.095,- ekskl. moms




Tapas, småretter og nipperier til hverdag og fest

I det travle kantinekøkken er der brug for retter, som har flere anvendelsesmuligheder – især når møder og receptioner skal passes ind.

Du får:

Form

Demonstration, smagsprøver og dialog

Instruktører

Sonja Bock & Tine Kjøller Ipsen

Dato

Tirsdag den 11.oktober 2011 kl. 15.30 – 20.00

Pris

kr. 2.095,- ekskl. moms

 


 

Stjernekok i øjenhøjde


Oplev Christian F. Puglisi, som forrige år blev kåret som en af de 10 mest lovende unge kokke i Europa af den amerikanske avis Wall Street, i hans egen restaurant Relæ.


Efter en fortid på nogle af verdens bedste restauranter – herunder Noma, er fokus nu det enkelte, hvor den gastronomiske oplevelse alene skal være båret igennem af den sublime mundfuld.

Du får:

Form

Oplæg, demonstration, smagsprøver og dialog.

Instruktør

Christian Puglisi

Sted

Restaurant Relæ, Jægerborgsgade 41, 2100 Kbh.N

Pris

2.395,- ekskl. moms




“Bønnemøde”

Bønner, linser og bælgfrugter er meget andet end kedelig vegetarmad eller tørt tilbehør, som mest skal være der for at være sundt.

Med den rette teknik og tilsmagning, kan alle bælgfrugterne bruges i retter der både er saftige, sprøde, velsmagende og nemme at lave.

Du får:

Form

Demonstration, oplæg, smagsprøver og dialog

Instruktør

Christine Bille Nielsen

Dato

Onsdag den 9.november 2011 kl. 15.30 – 20.00






Praktiske informationer om kurserne

 

Tidligere afholdte kurser

Firmatilpassede kurser

Firmatilpassede kurser er 2k´s individuelt sammensatte kurser, der specialdesignes for at matche kantinens specifikke behov for undervisning af medarbejderne. Kursets tema skræddersys efter jeres ønsker og behov, så I får den inspiration og viden som netop I har brug for. Kontakt 2k og hør nærmere.

 

Efterår 2013

Kursus programmet for efteråret 2013 er i trykken. Men du kan allerede nu downloade oversigten her.

Send os en mail på 2k@2-k.dk eller ring på 70 23 66 66 hvis du ønsker et eksemplar tilsendt, når det er klart.

 
 

”Nøglehullet på spisesteder”

er et nyt ernæringsmærke, der sikrer og formidler det sunde valg i kantiner, restauranter, storkøkkener, cateringvirksomheder og take-away steder. Det kræver uddannelse at blive certificeret. 2k tilbyder den lovpligtige uddannelse og rådgivning målrettet det enkelte køkkens behov. Ring på 26 30 90 87 og hør nærmere.

 
 

Hjælp til kostpolitik?

En kostpolitik - også kaldet mad- og måltidspolitik - giver kantinen en rettesnor for det daglige arbejde og virksomheden et troværdigt personalegode. Få støtte og hjælp til processen med at udarbejde og implementere mad- og måltidspolitik.

Læs mere om hvordan 2k kan være til hjælp og læs rapporten om erfaringerne.

 

2k | Valdkær 11 | Øverød | 2840 Holte | Tlf. 70236666 | www.2-k.dk | 2k@2-k.dk

Valid XHTML 1.0 Strict Valid XHTML 1.0 Strict